ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΟΥΤΥΡΕΝΙΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 4 φιλέτα κοτόπουλου
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 90 γρ βούτυρο μαλακό
- 2 κσ φρέσκος βασιλικός
- 1 κσ χυμό λεμόνι
- 2 κσ ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα καρύδια, την πιπεριά, το βούτυρο και το βασιλικό. Χαράζουμε βαθιές σχισμές σε κάθε φιλέτο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά κάθε φιλέτο μέχρι να ροδίσουν, ενώ τα αλείφουμε με μαρινάδα συνεχώς καθώς ψήνονται. Κόβουμε το κάθε φιλέτο σε 3 φέτες, τα σερβίρουμε με κουσκούς και βάζουμε πάνω στο κάθε φιλέτο 1 κουταλιά από τη μαρινάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.