- 300 γρ αλεύρι
- 2 αυγά
- λίγο αλάτι
- 100 ml γάλα
- 500 γρ σπανάκι
- μισό κρεμμύδι
- 50 γρ παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ βούτυρο
- λάδι για τηγάνισμα
Ζυμώνουμε το αλεύρι με τα αυγά, λίγο αλάτι και γάλα και αφήνουμε 15 λεπτά τη ζύμη να ξεκουραστεί. Πλένουμε το σπανάκι και το ζεματίζουμε για 5 λεπτά. Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο, προσθέτουμε το σπανάκι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε ακόμα 5 λεπτά το σοτάρισμα. Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε κύκλους των 8 εκ. Στο κέντρο βάζουμε λίγη γέμιση και λίγη παρμεζάνα. Διπλώνουμε τη ζύμη και τηγανίζουμε τα κασόνι σε καυτό λάδι. Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.