ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Υλικά:
- 3 καρότα τριμμένα
- 1 κινέζικο λάχανο
- 1 αγγούρι τριμμένο
- 1 κγ τζίντζερ
- 1 κσ σάλτσα σόγιας
- 1 κγ ζάχαρη
- 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
- 150 γρ μανιτάρια διάφορα
- 150 γρ αρακάς
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 4 κσ μαϊντανό
- 4 κσ φρέσκα φύλλα δυόσμου
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη και 1 1/2 λίτρο νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το καρότο, το λάχανο, το αγγούρι, τα μανιτάρια και τον αρακά και τα βράζουμε 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε την ντομάτα, την πιπεριά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και το δυόσμο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.