Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΙΚ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΚΕΙΚ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Υλικά:


  • 200 γρ αλεύρι
  • 200 γρ βούτυρο
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1/2 κγ βανίλια
  • μαρμελάδα
  • άχνη

    Βουτυρώνουμε 2 ταψάκια 18cm περίπου και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιώνουμε το βούτυρο και το χτυπάμε τη ζάχαρη. Όσο δουλεύει το μίξερ ρίχνουμε τα αυγά και τη βανίλια και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε και το αλεύρι. Μοιράζουμε το μείγμα στα 2 ταψάκια και ψήνουμε για 35 λεπτά στο φούρνο. Ξεφορμάρουμε τα κέικ και τα τοποθετούμε σε ξύλινη επιφάνεια. Απλώνουμε μαρμελάδα στο ένα από τα 2 κέικ, κλείνουμε σαν καπάκι με το άλλο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.