ΝΤΑΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Υλικά:
Υλικά:
- 1 κριθαροκουλούρα
- 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1/2 κγ ξερή ρίγανη
- 3 κσ ελαιόλαδο
- 2 κσ φέτα ή μυζήθρα
- ελιές
- αλάτι
Βάζουμε την κριθαροκουλούρα σε ένα πιάτο με την εξωτερική πλευρά προς τα κάτω. Την σκεπάζουμε με την τριμμένη ντομάτα, προσθέτουμε ελιές, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Τέλος, τοποθετούμε το τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.