ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
Υλικά:
- 2 πατάτες
- 1/2 λίτρο ζωμό βοδινού
- 12 στίγματα κρόκου Κοζάνης
- 40γρ τυρί Philadelphia
- αλάτι, πιπέρι
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τις βράζουμε σε νερό που έχουμε προσθέσει το ζωμό. βοδινού για 20 λεπτά. Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε με το μπλέντερ μέχρι να μοιάζει σαν μαλακός πουρές, κρατώντας το νερό που έβρασαν. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον πουρέ στο κατσαρολάκι με το ζωμό, ρίχνοντας και το τυρί κρέμα και ανακατεύοντας συνεχώς με σβησμένη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.