Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖΕ

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖΕ

Υλικά:

  • 500 γρ ταλιατέλες
  • 300 γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο σε κυβάκια
  • 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
  • 120 ml κόκκινο κρασί
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 300 γρ χυμό ντομάτας
  • 2 κγ πελτέ ντομάτας
  • 1 κύβο βοδινού
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

    Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό. Σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλινο και το μαϊντανό. Ρίχνουμε τον κιμά να τσιγαριστεί καλά αφού πρώτα προσθέσουμε αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τον πελτέ και το χυμό ντομάτας, τον κύβο βοδινού και 100 ml νερό και βράζουμε άλλα 30 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.