Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ


Υλικά:

  • 500 γρ φιλέτο λευκόσαρκου ψαριού
  • 1 κούπα κινέζικο λάχανο λεπτοκομμένο
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 2 κσ σάλτσα σόγιας
  • 1 κγ ζάχαρη
  • 100 γρ μανιτάρια πλευρώτους λεπτοκομμενα
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 200 γρ φύτρες φασολιών
  • 3 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κσ φρέσκα κρεμμυδάκια
  • αλάτι, πιπέρι


    Σε κατσαρόλα βράζουμε το τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας με 1 1/2 λίτρο νερό. Μετά από 5 λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά. Ρίχνουμε το ψάρι, το κινέζικο λάχανο, τη ζάχαρη, τις φύτρες φασολιών, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρέσκα κρεμμυδάκια και μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.