ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
Υλικά:
- 500 γρ φιλέτο λευκόσαρκου ψαριού
- 1 κούπα κινέζικο λάχανο λεπτοκομμένο
- 1 κγ τζίντζερ
- 2 κσ σάλτσα σόγιας
- 1 κγ ζάχαρη
- 100 γρ μανιτάρια πλευρώτους λεπτοκομμενα
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 200 γρ φύτρες φασολιών
- 3 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κσ φρέσκα κρεμμυδάκια
- αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα βράζουμε το τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας με 1 1/2 λίτρο νερό. Μετά από 5 λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά. Ρίχνουμε το ψάρι, το κινέζικο λάχανο, τη ζάχαρη, τις φύτρες φασολιών, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρέσκα κρεμμυδάκια και μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.