ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ (KUNG HOM PAR)
Υλικά:
- 12 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κγ τζίντζερ
- 1 1/2 κσ σάλτσα στρειδιού (oyster sauce)
- αλάτι
- φύλλα σφολιάτας
- σάλτσα τσίλι
Σε μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά πλην της σφολιάτας και τα μαρινάρουμε για 2 ώρες. Κόβουμε τη σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια και στο κέντρο του κάθε κομματιού βάζουμε από μία γαρίδα μαριναρισμένη. Τυλίγουμε με όποιον τρόπο θέλουμε τη σφολιάτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ρόδίσει η σφολιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.