ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 4 μέτρια καρότα λεπτά
- 2 αγγούρια χοντρά
- 1/2 φλιτζάνι ξύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κσ ελαιόλαδο
- αλάτι χοντρό
Σε μπλέντερ χτυπάμε το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο και το αλάτι και τα αφήνουμε στην άκρη. Βράζουμε τα καρότα αφού τα καθαρίσουμε σε αλατισμένο νερό να μαλακώσουν λίγο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα, αφήνοντάς τα στο ψυγείο για 6 ώρες. Καθαρίζουμε τα αγγούρια αφήνοντας λωρίδες φλούδας ώστε να γίνουν ριγέ. Τα κόβουμε σε χοντρούς κύβους και με κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους. Τα γεμίζουμε με τα καρότα που βγάλαμε από τη μαρινάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.