Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΝΤΖΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά:


  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 κσ βούτυρο λιωμένο
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1 φλιτζάνι παντζάρι τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
  • 1 κσ μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο


    Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα, το βούτυρο και το αυγό μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Μετά προσθέτουμε τη φέτα, το παντζάρι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες και από τις 2 πλευρές παίρνοντας από το υλικό με κουτάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.