ΜΠΑΛΟΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά:
- 150 κουβερτούρα λευκή
- 125 γρ βούτυρο
- 1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1/2 φλιτζάνι καρύδα
Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα σε τηγάνι και τη καστανή ζάχαρη. Μπορούμε να επιλέξουμε τι σοκολάτα κουβερτούρα θα χρησιμοποιήσουμε λευκή ή μαύρη αν θέλουμε τα μπισκότα μας βουτυρένια ή σοκολατένια αντίστοιχα. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό, το αλεύρι, το μπέικιν και την καρύδα και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο και μετά πλάθουμε με το χέρι μπαλάκια από τη ζύμη τα οποία τοποθετούμε σε ταψί με χαρτί αντικολλητικό. Αν θέλουμε τα πασπαλίζουμε με επιπλέον καρύδα. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.