ΣΟΥΠΑ ΜΙΣΟ ΟΥΝΤΟΝ (ΙΑΠΩΝΙΑ)
Υλικά:
Υλικά:
- 1200 ml νερό
- 4 κγ πάστα μίσο
- 2 κγ μίριν
- 200 γρ νούντλς ούντον
- 50 γρ μανιτάρια σιτάκε
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- αλάτι
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό μαζί με αλάτι και ανακατεύουμε μέσα το μίριν και την πάστα μίσο σε μέτρια φωτιά να μην πάρει βράση. Προσθέτουμε το ούντον και το αφήνουμε 5 λεπτά να ζεσταθεί και να μαλακώσει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ζεσταίνουμε με κλειστό καπάκι για 2 λεπτά. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.