Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΙΝΤΑΛΟΥ (ΙΝΔΙΑ)

ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΙΝΤΑΛΟΥ (ΙΝΔΙΑ)

Υλικά:


  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή κιλότο
  • 1/2 κγ κύμινο
  • 1 κγ πάπρικα γλυκιά
  • 1 κσ μουστάρδα
  • 1 κγ κουρκουμά
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 κγ κανέλα
  • 1 κύβο βοδινού
  • 1 κγ ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι

    Κόβουμε το μοσχάρι σε κομματάκια των 3εκ. Τα βάζουμε σε γάστρα ή κατσαρόλα μαζί με το κύμινο, τον κουρκουμά και τη μουστάρδα και πασαλείβουμε το κρέας πολύ καλά. Ρίχνουμε στο σκεύος τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το τζίντζερ και την κανέλα και τα σιγοβράζουμε για 10 επτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ζωμό, αλάτι και πιπέρι, κλείνουμε το καπάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 2 ώρες περίπου είτε στη γάστρα (στους 200 βαθμούς) ή στην κατσαρόλα (σε μέτρια φωτιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.