ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 200 γρ χυμό ντομάτας
- 2 καρότα σε ροδέλες
- 1 κσ μαιντανός
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 κσ κόκκινο κρασί
- 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο
- 100 γρ καρύδι κομμένο με το χέρι
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- Τσιγαρίζουμε καλά μέχρι να ροδίσουν τα φιλέτα κοτόπουλου σε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Προσθέτω τα πράσα, τα καρότα, το αλατοπίπερο , τον μαιντανό και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύω. Σβήνω με το κρασί και αφήνω να βράσουν 3 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτω το χυμό ντομάτας και το καρύδι όσο μεγάλα κομμάτια θέλω και τα αφήνουν να πάρουν ακόμα μία βράση.
- Tip: Τρώγεται και σαν κρύο πιάτο εξίσου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.