Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Υλικά:

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
  • 200 γρ χυμό ντομάτας
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 κσ μαιντανός
  • ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 κσ κόκκινο κρασί
  • 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο
  • 100 γρ καρύδι κομμένο με το χέρι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • Τσιγαρίζουμε καλά μέχρι να ροδίσουν τα φιλέτα κοτόπουλου σε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Προσθέτω τα πράσα, τα καρότα, το αλατοπίπερο , τον μαιντανό και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύω. Σβήνω με το κρασί και αφήνω να βράσουν 3 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτω το χυμό ντομάτας και το καρύδι όσο μεγάλα κομμάτια θέλω και τα αφήνουν να πάρουν ακόμα μία βράση.

  • Tip: Τρώγεται και σαν κρύο πιάτο εξίσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.