ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Υλικά:
Υλικά:
- 250 γρ ταλιατέλες
- 500 γρ κοτόπουλο φιλέτο σε μπουκίτσες
- 500 γρ σπανάκι ζεματισμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κγ κάρυ
- 1/2 κγ σαφράν
- 1 ζμό κότας
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- θυμάρι
- 250 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι για 1 ώρα. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Σοτάρουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε την πιπεριά, το σπανάκι, το κάρυ, το ζωμό κότας, το σαφράν, αλατοπίπερο και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν όλα τα υγρά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας κεφαλοτύρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.