Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΒΕΛΟΥΤΕ ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ

ΒΕΛΟΥΤΕ ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ

Υλικά:


  • 2 πατάτες
  • 1 ζωμό βοδινού
  • 1 κγ σαφράν
  • 50 γρ ροκφόρ λιωμένο
  • αλάτι, πιπέρι





    Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βράζουμε για 15 λεπτά σε νερό που έχουμε προσθέσει το ζωμό κρέατος. Μόλις βράσουν, τις στραγγίζουμε κρατώντας το ζωμό, τις βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με το ροκφόρ, το σαφράν, αλάτι και πιπέρι και πολτοποιούμε να γίνει σαν πουρές. Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας σιγά σιγά το ζωμό βοδινού ώστε να γίνει μια βελουτέ σούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.