Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

Υλικά:


  • 6 φιλέτα αρνίσια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 κγ μουστάρδα
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 κσ κάρι
  • 1/3 κούπας γιαούρτι
  • 1 κύβο βοδινού
  • 2 κγ κορνφλάουρ
  • 1/2 κούπα νερό
  • 1 μάνγκο ψιλοκομμένο
  • 1 κσ μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι


    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τη μουστάρδα. Αφαιρούμε τα κρεμμύδια μόλις ροδίσουν και βάζουμε τις λεπτές λωρίδες αρνιού να σοταριστούν από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κάρι και μόλις μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε πίσω στο τηγάνι το κρεμμύδι, βάζοντας επιπλέον και το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι, τον κύβο και το κορνφλάουρ διαλυμένο στο νερό μέχρι να πήξει η σάλτσα. Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα κομματάκια μάνγκο και το μαϊντανό ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθούν στη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.