ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ
Υλικά:
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι μαρινάτα τεριγιάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 κγ τριμμένο τζίντζερ
- 1/2 κγ ζάχαρη
- πολύχρωμες πιπεριές
Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τη μαρινάτα τεριγιάκι, το σκόρδο, τη ζάχαρη κα το τζίντζερ, σκεπάζουμε και βάζουμε μία ώρα στο ψυγείο. Στραγγίζουμε, περνάμε το κοτόπουλο σε ξυλάκια για σουβλάκια και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα. Σερβίρετε με ρύζι και τις πιπεριές που τις έχουμε κόψει λωρίδες και ψήσει στο γκριλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.