ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
Υλικά:
- 250 γρ σπαγγέτι
- 200 γρ καπνιστός σολομός
- 1 κσ ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250 γρ σπαράγγια ψιλοκομμένα
- 1 κγ μπράντι
- 1 κγ μουστάρδα
- 300 γρ κρέμα γάλακτος
- 1 κσ βασιλικός
- αλάτι
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες. Κόβουμε λωρίδες το σολομό. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σολομό, τα σπαράγγια, το μπράντι, τη μουστάρδα, αλάτι και κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι μέχρι να πήξει η σάλτσα. Στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα, βάζουμε και το βασιλικό και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.