ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ
Υλικά:
- 2 φιλέτα σνίτσελ
- 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 καρότο σε φέτες
- 5 καρφάκια γαρύφαλλο
- 1/2 κσ δεντρολίβανο
- 1/2 κσ θυμάρι
- 1/2 κσ μοσχοκάρυδο
- 1 κσ ζάχαρη
- 100 γρ χυμό ντομάτας
- αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φιλέτα σνίτσελ. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί και πριν πιει όλο το υγρό, βάζουμε στην κατσαρόλα τα καρότα, τα γαρύφαλλα, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το μοσχοκάρυδο, τη ζάχαρη, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Παράλληλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια και καθώς βράζουν παίρνουμε ποσότητα νερού ίση με 2 ποτήρια από τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Σκεπάζουμε με καπάκι την κατσαρόλα και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.