ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΡΟΥΦΑ
Υλικά:
- 250 γρ ζάχαρη
- μισό λίτρο γάλα
- ζελατίνα σε φύλλα
- σιρόπι κεράσι
- πολύχρωμη τρούφα
Βάζουμε 4 φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό για να μαλακώσουν. Βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και στύβουμε τα φύλλα ζελατίνας μέσα στην κρέμα που δημιουργήθηκε. Βράζουμε ακόμα 3 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Το βάζουμε σε φόρμα ορθογώνια και το αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την άλλη μέρα ξεφορμάρουμε, τοποθετούμε σε πιάτο, περιχύνουμε με το σιρόπι κεράσι και πασπαλίζουμε με πολύχρωμη τρούφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.