Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΟΥΝΤΛΣ ΑΥΓΟΥ ΜΕ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΝΟΥΝΤΛΣ ΑΥΓΟΥ ΜΕ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ


Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι φιστικοβούτυρο
  • 3 κσ ελαιόλαδο
  • 2 κσ σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κσ πελτέ ντομάτας
  • 250 γρ νουντλς αυγού
  • 250 γρ ψητό ψαρονέφρι
  • 120 γρ μπρόκολο σε μπουκετάκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι

    Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό και το ψήνουμε να μαγειρευτεί καλά και να μαλακώσει. Βράζουμε τα νουντλς σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Βράζουμε τα μπουκετάκια μπρόκολου και τα στραγγίζουμε. Αναμειγνύουμε το φιστικοβούτυρο, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο και τον πελτέ ντομάτας και τα ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι. Μόλις δέσουν τα υλικά προσθέτουμε το χοιρινό, τα νουντλς και τα μπρόκολα. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.