Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Υλικά:


  • 1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης
  • 4 φέτες γαλοπούλα Φουαντρέ
  • 30 γρ κουκουνάρια
  • 200 γρ φέτα
  • 200 γρ Phladelphia
  • 1 γρ ρίγανη
  • 50 γρ πράσινες ελιές σε ροδέλες
  • πιπέρι


    Βάζουμε σε μπολ τη φέτα θρυμματισμένη με το τυρί κρέμα, τα κουκουνάρια, το πιπέρι, τις ελιές και τη ρίγανη. Σε φόρμα βάζουμε πλαστική μεμβράνη και στρώνουμε τις πιπεριές. Από πάνω απλώνουμε τη γαλοπούλα και αλείφουμε με τον πολτό τυριών. Κλείνουμε με μια στρώση πιπεριά και καλύπτουμε με την διαφανή μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο 4 ώρες τουλάχιστον. Το αναποδογυρίζουμε για να το αφαιρέσουμε από τη φόρμα, βγάζουμε τη μεμβράνη και στολίζουμε με φρέσκια ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.