Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΚΕΜΠΑΠ ΣΕ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΤΥΡΙ

ΚΕΜΠΑΠ ΣΕ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΤΥΡΙ

Υλικά:

  • 4 πίτες
  • 1 συσκευασία κεμπάπ 
  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 150 γρ γαλοτύρι
  • 1 κσ μαϊντανός
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • 300 γρ χυμό ντομάτας
  • 100 ml νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 κσ ζάχαρη
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • κόκκινο πιπέρι


    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, τη σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και την κρατάμε ζεστή. Παράλληλα ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γαλοτύρι. Παίρνουμε έτοιμες συσκευασίες κεμπάπ ή ετοιμάζουμε τα δικά μας με ότι μπαχαρικά θέλουμε. Τα ψήνουμε και κατόπιν ψήνουμε και τις πίτες. Κόβουμε τις πίτες σε κομμάτια, τις αραδιάζουμε σε πιατέλα και από πάνω βάζουμε τα κεμπάπ. Περιχύνουμε με σάλτσα και προσθέτουμε το μείγμα με το γαλοτύρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.