Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΖΩΜΟ ΡΑΜΕΝ

ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΖΩΜΟ ΡΑΜΕΝ

Υλικά:

  • 450 γρ κόκαλα κοτόπουλου
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 250 γρ σπάλα χοιρινού
  • 3 λίτρα νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο σε κυβάκια
  • 2 μπαλίτσες φιδέ
  • αλάτι, πιπέρι

    Σε κατσαρόλα βράζουμε τα κόκαλα τα υλικά σε δυνατή φωτιά αφαιρώντας τον αφρό συνεχώς. Μετά από μία ώρα χαμηλώνουμε τη φωτιά αφαιρούμε τα κόκαλα και σιγοβράζουμε όλα τα υλικά μαζί για ακόμα μια ώρα. 5 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε 2 μπαλίτσες φιδέ που έχουμε κάνει θρύψαλα με το χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.