Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

QUESADILLAS DE HONGOS (ΚΕΣΑΝΤΙΓΙΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ)

QUESADILLAS DE HONGOS (ΚΕΣΑΝΤΙΓΙΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ)


Υλικά:

  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 100 γρ μανιτάρια
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 τορτίγες
  • 80 γρ τσένταρ τριμμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 15 γρ φέτα
  • 50 γρ ντοματίνια
  • 1 κγ χυμό λάιμ

    Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει και μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το σκόρδο και τσιγαρίζουμε άλλο ένα λεπτό. Σε κάθε τορτίγια βάζουμε το 1/4 του υλικού να φτάσει για όλες, από 20 γρ τσένταρ τριμμένο, τις διπλώνουμε στη μέση και τις ψήνουμε σε δυνατή φωτιά (χωρίς λάδι) για 2 λεπτά. Τις γυρνάμε από την άλλη και ψήνουμε άλλα 2 λεπτά. Σε μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το χυμό λάιμ και τη φέτα και περιχύνουμε τις τορτίγιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.