ΒΟΛΟΒΑΝ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
Υλικά:
- 2 φιλέτα σολωμού
- 100 γρ φασολάκια
- 100 γρ σφολιάτα
- 10 ml σάλτσα σόγιας
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε τα φασολάκια σε ζεστό αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και αμέσως σε παγωμένο νερό για μισή ώρα. Μαρινάρουμε το σολωμό με αλάτι, ελαιόλαδο και σάλτσα σόγιας. Σε τηγάνι αντικολλητικό βάζουμε το σολωμό και τα φασολάκια χωρίς τη μαρινάδα και αφήνουμε να βγουν όλα τα ζουμιά. Εν τω μεταξύ κάνουμε χοντρές μπαλίτσες τη σφολιάτα και με το δάχτυλο κάνουμε ένα βαθούλωμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Σε κάθε σφολιατάκι τοποθετούμε ένα κομμάτι σολωμού στο βαθούλωμα και από πάνω ένα φασολάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.