ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ
Υλικά:
Υλικά:
- 50 γρ ελιές γεμιστές με πιπεριά
- 5 λεπτές φέτες μπέικον
- 1/3 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 αυγό
- λίγη μπύρα
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Κόβουμε το μπέικον σε λωρίδες και τυλίγουμε κάθε ελιά με μία λωρίδα στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα. Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αυγό, την μπύρα και το αλάτι και βουτάμε μέσα τις ελιές. Αμέσως τις βάζουμε σε τηγάνι στο οποίο ζεστάναμε το ελαιόλαδο και τις αφήνουμε να τηγανιστούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.