ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
Υλικά:
Υλικά:
- 120 γρ προσούτο
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- 1 κσ μαϊντανός
- 1 φλιτζάνι κονιάκ
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τις ντομάτες σε χοντροκομμένα κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές με το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το προσούτο κομμένο σε λωρίδες και σβήνουμε με το κονιάκ. Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.