ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙ
Υλικά:
- Αγγουράκια
- καρότα σε ροδέλες
- πιπεριές κόκκινες σε ροδέλες
- κουνουπίδι μπουκετάκια σε ροδέλες
- πιπεριές πράσινες
- 1/2 κγ αλάτι
- 1/4 σκελίδα σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνης
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΗ
- 50 γρ αλάτι
- 3 φλιτζάνια νερό
- 130 γρ ξίδι
- γαρίφαλα
- πιπέρι
- 2 γρ μοσχοκάρυδο
Για την άρμη ζεματάμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα. Τοποθετούμε σε βάζο τα λαχανικά και από πάνω ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και την άρμη. Κλείνουμε αμέσως τα δοχεία πολύ καλά και τα αφήνουμε 10 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.