ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ (ΤΑΫΛΑΝΔΗ)
Υλικά:
- 500 γρ νουντλς
- 400 γρ χοιρινά φιλέτα σε λεπτές λωρίδες
- 2 κσ κάρι
- ελαιόλαδο
- 1 κύβο ζωμός κότας
- 1 κσ σάλτσα σόγιας
- 2 κγ σος ψαριού
- 2 κγ κορνφλάουρ
- 1/3 φλιτζανιού φιστίκια ανάλατα
- αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε τα νουντλς με βραστό νερό, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ ξεχωρίζοντάς τα. Πασαλείβουμε τις λωρίδες χοιρινού με κάρι, ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και σοτάρουμε πολύ καλά το χοιρινό από όλες τις πλευρές να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό με το ζωμό κότας, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνοντας τη φωτιά να μαλακώσει το κρέας. Μετά προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη σος ψαριού και το κορνφλάουρ ανακατεμένο σε 1/2 ποτήρι νερό και αφήνουμε 3 λεπτά να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε τα νουντλς με τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.