Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ


ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ


Υλικά:


  • 1 κιλό κιμάς κοτόπουλου
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 70 γρ άσπρα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • 2 κσ μαϊντανός
  • 80 γρ παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 4 σταρένιες φρυγανιές θρυμματισμένες
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι


    Ζυμώνουμε σε μπολ τον κιμά, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, την παρμεζάνα, το αυγό και τις φρυγανιές. Αλατοπιπερώνουμε και πλάθουμε 8 μπιφτέκια. Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και ψήνουμε τα μπιφτέκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με πατάτες και σαλάτα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.