ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
Υλικά:
- 250 γρ σπαγγέτι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 250 γρ ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 κούπα φύλλα βασιλικού
- 100 γρ παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
φ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Σε τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 20 δευτερόλεπτα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε κι αυτά για 4 λεπτά. Προσθέτουμε 200 ml από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Λίγο πριν τα αφαιρέσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το βασιλικό. Σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και παρμεζάνα τριμμένη αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.