ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ
Υλικά:
- 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο
- 3 κσ σάλτσα σόγιας
- 1 κσ τζίντζερ
- 1 κγ ζάχαρη
- 100 γρ μανιτάρια
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 200 γρ φύτρες φασολιών
- 3 κσ μαιντανό
- αλάτι, πιπέρι
Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε το κοτόπουλο, το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, αλάτι και πιπέρι μαζί με 1 1/2 λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και βράζουμε άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κινέζικο λάχανο, το μαιντανό και τις φύτρες φασολιών, ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν και βράζουμε ακόμα 5 λεπτά. Ρίχνουμε το λάδι, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.