Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ

Υλικά:
  • 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 3 κσ σάλτσα σόγιας
  • 1 κσ τζίντζερ
  • 1 κγ ζάχαρη
  • 100 γρ μανιτάρια
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 200 γρ φύτρες φασολιών
  • 3 κσ μαιντανό
  • αλάτι, πιπέρι

    Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε το κοτόπουλο, το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, αλάτι και πιπέρι μαζί με 1 1/2 λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και βράζουμε άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κινέζικο λάχανο, το μαιντανό και τις φύτρες φασολιών, ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν και βράζουμε ακόμα 5 λεπτά. Ρίχνουμε το λάδι, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.