Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

CUPCAKES ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

CUPCAKES ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

Υλικά:
  • 60 ml αραβοσιτέλαιο
  • 1 αυγό
  • 120 ml γάλα
  • 15 γρ μπέικιν πάουντερ
  • 300 γρ αλεύρι
  • 1/2 κγ ζάχαρη
  • 1 κγ ρίγανη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 100 γρ φέτα
  • 100  γρ ελιές ροδέλες

    Σε μπολ χτυπάμε το αυγό με το λάδι να γίνουν ένα μείγμα. Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και ρίγανη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη. Ρίχνουμε τις ελιές χωρίς κουκούτσι και τη φέτα θρυμματισμένη και με σπάτουλα ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν με τη ζύμη. Τα βάζουμε σε μπολάκια για μάφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για ακριβώς 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.