Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Υλικά:


  • 500 γρ κιμάς κοτόπουλου
  • 3/4 φλιτζανιού ψωμί τριμμένο
  • 1/4 φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κγ θυμάρι
  • 1 αυγό χτυπημένο αλεφρά
  • 4 φέτες μπέικον
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 κσ μουστάρδα
  • 2 κσ φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα


    Ανακατεύουμε σε μπολ τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, το θυμάρι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε. Φτιάχνουμε 4 μπιφτέκια. Αφαιρούμε το λίπος από το μπέικον και τυλίγουμε μία φέτα σε κάθε μπιφτέκι στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες. Τοποθετούμε τα μπιφτέκια σε πιατέλα μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα. Αλείφουμε τα μπιφτέκια με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε ψησταριά μέχρι να ροδίσουν ή τα τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές. Ετοιμάζουμε την κρέμα μουστάρδας ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος με τη μουστάρδα και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Συνοδεύουμε τα μπιφτέκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.