ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Υλικά:
- 500 γρ κιμάς κοτόπουλου
- 3/4 φλιτζανιού ψωμί τριμμένο
- 1/4 φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κγ θυμάρι
- 1 αυγό χτυπημένο αλεφρά
- 4 φέτες μπέικον
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1 κσ μουστάρδα
- 2 κσ φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ανακατεύουμε σε μπολ τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, το θυμάρι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε. Φτιάχνουμε 4 μπιφτέκια. Αφαιρούμε το λίπος από το μπέικον και τυλίγουμε μία φέτα σε κάθε μπιφτέκι στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες. Τοποθετούμε τα μπιφτέκια σε πιατέλα μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα. Αλείφουμε τα μπιφτέκια με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε ψησταριά μέχρι να ροδίσουν ή τα τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές. Ετοιμάζουμε την κρέμα μουστάρδας ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος με τη μουστάρδα και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Συνοδεύουμε τα μπιφτέκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.