ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ
Υλικά:
- 2 κσ νερό
- 500 γρ κιμάς κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κγ πάπρικα γλυκιά
- 1 κγ κύμινο
- 200 γρ κόκκινα φασόλια κονσέρβα
- 400 γρ ντοματάκια κονσέρβα
- 1 κγ πελτές ντομάτας
- 1 κσ μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι το νερό και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την πάπρικα και το κύμινο και σιγοβράζουμε μέχρι να ευωδιάσουν. Βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου και τον ψήνουμε ώστε να ροδίσει παντού. Ρίχνουμε τα φασόλια, τον πελτέ και την κονσέρβα ντομάτας μαζί με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφού σκεπάσουμε το καπάκι σιγοβράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.