ΦΕΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Υλικά:
- 1 κιλό φέτες άσπρου ψαριού
- 1 κγ ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 200 γρ χυμό ντομάτας
- 1 κσ βασιλικός
- 1 πατάτα
- 1 καρότο
- μια χούφτα στρογγυλά φασολάκια
- αλάτι, πιπέρι
Ξεφλουδίζουμε το καρότο, την πατάτα και τα κόβουμε λωρίδες. Μαζί με τα φασολάκια τα βράζουμε 10 λεπτά σε κατσαρολάκι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε. Φτιάχνουμε τη σάλτσα ζεσταίνοντας το λάδι και σοτάροντας το σκόρδο, τις ντομάτες και το βασιλικό μαζί με αλάτι και πιπέρι. Εν τω μεταξύ ψήνουμε σε λαδόκολλα στο γκριλ τα ψάρια και λίγο πριν τα βγάλουμε από το φούρνο τους ρίχνουμε τη σάλτσα που φτιάξαμε. Τοποθετούμε και τα λαχανικά στην άκρη του ταψιού να γίνουν τραγανά. Σερβίρουμε βάζοντας στο πιάτο τα λαχανικά και από πάνω το ψάρι με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.