ΤΡΟΠΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΝΑΝΑ-ΠΕΠΟΝΙ
Υλικά:
- 450 γρ κομπόστα ανανά
- 200 γρ πεπόνι
- 1 γκαρνί
- 200 ml γάλα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 ποτήρι γάλα επιπλέον
- φρέσκος ανανάς
Πολτοποιούμε το πεπόνι και την κομπόστα ανανά μαζί με το σιρόπι της. Χτυπάμε 200 ml γάλα με το γκαρνί για 8 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο στο μείγμα, γεμίζουμε το τενεκεδάκι του ζαχαρούχου με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα. Ξαναχτυπάμε για 8 λεπτά και βάζουμε άλλη μισή ώρα στην κατάψυξη. Μετά ρίχνουμε στο μείγμα τα πολτοποιημένα φρούτα (ανανάς, πεπόνι) και χτυπάμε για 5 λεπτά. Το αφήνουμε στην κατάψυξη όλο το βράδυ. Σερβίρουμε με φέτες φρέσκου ανανά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.