Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΤΡΟΠΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΝΑΝΑ-ΠΕΠΟΝΙ

ΤΡΟΠΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΝΑΝΑ-ΠΕΠΟΝΙ

Υλικά:


  • 450 γρ κομπόστα ανανά
  • 200 γρ πεπόνι 
  • 1 γκαρνί
  • 200 ml γάλα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 ποτήρι γάλα επιπλέον
  • φρέσκος ανανάς


    Πολτοποιούμε το πεπόνι και την κομπόστα ανανά μαζί με το σιρόπι της. Χτυπάμε 200 ml γάλα με το γκαρνί για 8 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο στο μείγμα, γεμίζουμε το τενεκεδάκι του ζαχαρούχου με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα. Ξαναχτυπάμε για 8 λεπτά και βάζουμε άλλη μισή ώρα στην κατάψυξη. Μετά ρίχνουμε στο μείγμα τα πολτοποιημένα φρούτα (ανανάς, πεπόνι) και χτυπάμε για 5 λεπτά. Το αφήνουμε στην κατάψυξη όλο το βράδυ. Σερβίρουμε με φέτες φρέσκου ανανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.