ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Υλικά:
- 200 g φιλέτο μπακαλιάρος
- 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
- 1 πατάτα βραστή
- 1/2 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
- 100 g αλεύρι
- 100 ml ελαιόλαδο
Βάζουμε στο μίξερ τις φέτες του ψωμιού, το ψάρι σε κομμάτια, το κρεμμυδάκι, το ξύσμα λεμονιού, την πατάτα και το αλατοπίπερο. Χτυπάμε για να γίνει το μίγμα σχετικά σφικτό αλλά όχι στεγνό. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και τα βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.