Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ


Υλικά:


  • 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
  • 500 γρ μελιτζάνες
  • 3 κρεμμύδια μέτρια
  • 3 αυγά
  • 100 γρ κίτρινο τυρί
  • μαϊντανός
  • αλάτι, πιπέρι
  • αλεύρι
  • λάδι για τηγάνισμα

    Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε, τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε με τον κιμά, το τυρί κομμένο σε κομματάκια, τα αυγά χτυπημένα, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο 1 ώρα. Πλάθουμε κεφτεδάκια, τους αλευρώνουμε ελαφρά και τους τηγανίζουμε σε λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.