ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ
Υλικά:
Καθαρίζουμε από τα τσαμπιά τα σταφύλια και τα πλένουμε. Τα ζεματάμε σε ζεστό νερό και αμέσως τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε κρύο νερό οπότε εύκολα αφαιρούμε το φλοιό τους. Βάζουμε τη ζάχαρη στη φωτιά με όσο νερό χρειάζεται για να λιώσει η ζάχαρη, να βράσει το σιρόπι και να δέσει καλά. Ρίχνουμε τότε τα σταφύλια, το κλωνάρι αμπαρόριζας ή βασιλικού και αφήνουμε το γλυκό να δέσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.