ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΜΑΓΕΙΡΕΙΑ
Υλικά:
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 ματσάκια σέσκουλα
- 1 πράσο κομμένο σε χοντρές ροδέλες
- 300 γρ σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κγ δυόσμο
- 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
- αλάτι, πιπέρι
- 40 ml ελαιόλαδο
Σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά τα κρεμμύδια , τα σκόρδα και τα πράσα. Ρίχνουμε όλα τα χορτάρια με τα νερά του πλυσίματος και τις πατάτες, σκεπάζουμε με το καπάκι και τα αφήνουμε να αχνίσουν για 10 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα και οι πατάτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.