ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙ
Υλικά:
- 250 γρ φακές
- λίγο σπανάκι ψιλοκομμένο
- μπουκετάκια από κουνουπίδι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κσ κάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το κάρι για 5 λεπτά. Ρίχνουμε και το σκόρδο και σοτάρουμε για ακόμα 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις φακές μαζί με 1 1/2 λίτρο νερό και βράζουμε για 30 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο και τις κορυφές από το κουνουπίδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 7 λεπτά. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό να μη χυλώσει το φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.