ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ
Υλικά:
- 500 γρ πένες
- 400 γρ χυμό ντομάτας
- 1/2 κγ κόκκινο πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 15 μάυρες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
- 150 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
- 250 γρ φέτα χοντροτριμμένη
- 2 κγ βασιλικός
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καυτερό πιπέρι, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε άλλα 4 λεπτά. Ρίχνουμε την ντομάτα, το βασιλικό, τις ελιές και 250 ml νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα. Σκορπίζουμε τη γραβιέρα και τη φέτα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν τα τυριά. Σερβίρουμε πάνω στις πένες που έχουμε σουρώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.