Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά:

  • 500 γρ πένες
  • 400 γρ χυμό ντομάτας
  • 1/2 κγ κόκκινο πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 15 μάυρες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
  • 150 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 250 γρ φέτα χοντροτριμμένη
  • 2 κγ βασιλικός
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
    Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καυτερό πιπέρι, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε άλλα 4 λεπτά. Ρίχνουμε την ντομάτα, το βασιλικό, τις ελιές και 250 ml νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα. Σκορπίζουμε τη γραβιέρα και τη φέτα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν τα τυριά. Σερβίρουμε πάνω στις πένες που έχουμε σουρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.