Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΟ

Οι τηγανίτες μπορούν εύκολα να φαγωθούν για πρωινό ή σνακ και είτε γλυκές ή αλμυρές, είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΟ
Υλικά:
  • 2 μήλα κόκκινα
  • 3 αυγά
  • 2κσ ζάχαρη
  • 1φλ γάλα
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 βανίλια
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, το γάλα, το γιαούρτι και τη βανίλια να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και βγάζουμε το εσωτερικό έτσι ώστε να δημιουργηθεί τρύπα από τη μια μεριά στην άλλη. Κόβουμε ροδέλες το τρύπιο μήλο και τις βουτάμε στο χυλό. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν και ακουμπάμε τις τηγανίτες σε χαρτί να απορροφηθεί το λάδι. Μπορούμε να τις φάμε έτσι όπως είναι μια και το μήλο δίνει έντονη γεύση αλλά και γλυκές πασπαλίζοντας με καρύδια ψιλοκομμένα, μέλι και κανέλα

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.