Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ
Υλικά:
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2½ φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο γλυκό κρασί
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι
  • 1½ φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κ. σ. κανέλλα τριμμένη
  • 1 κ. γ. γαρύφαλλο τριμμένο
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • ½ κ. γ. σόδα
  • 2 βανίλιες
  • 100 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας σε δάκρυα
  • Σε ένα μπολ βαθύ ρίχνουμε όλα τα υλικά, πλάθουμε μπαλίτσες τις οποίες πατάμε λίγο.Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 170°C βαθμούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.