ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ
Υλικά:
Υλικά:
- 1 μεγάλη πατάτα
- 1 κονσέρβα τόνο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη και καθαρισμένη
- 15 ελιές σε ροδέλες
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- χυμό από ένα λεμόνι
- 1 κσ ρίγανη
- Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες χοντρές και τις βράζουμε για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ εκτός από το λάδι και το λεμόνι τα οποία τα ανακατεύουμε σε ξεχωριστό μπολάκι και περιχύνουμε την πατατοσαλάτα.
- Tip: Μπορούμε να βάλουμε και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.