ΕΘΙΣΤΙΚΗ ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 2 στήθη κοτόπουλο
- μισό αγγούρι σε μικρά κυβάκια
- 1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 3 μεγάλα φύλλα μαρούλι
- 3 κσ γιαούρτι
- 1 κσ μαγιονέζα
- αλάτι, πιπέρι
- Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλο σε κύβους και το βράζουμε. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε ακόμα μικρότερα κυβάκια. Εν τω μεταξύ, τρίβουμε το καρότο, κόβουμε το αγγούρι σε κυβάκια μικρά, ψιλοκόβουμε το μαρούλι, ρίχνουμε το καλαμπόκι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το κοτόπουλο. Ρίχνουμε τη σος βάζοντας στη σαλατιέρα το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να πάει το υλικό παντού. Το συνοδεύουμε με ζεστές πίτες.
- Τips: Τρώγεται ως σαλάτα, ως κυρίως ακόμα και σαν αλοιφή στα σάντουιτς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.